GEZOCHT: PEDAGOGISCH MEDEWERKERS

Help jij ons mee?

Waarom deze hulpvraag?

De gigantische personeelstekorten in de kinderopvang geeft ons als organisatie een enorme uitdaging. In een overleg met een oudercommissie kwam dit ook weer ter sprake. Zij merkte op dat het vrijwel nooit lukt om een extra dag aan te vragen voor hun kind(eren). Dit klopt helaas en dit heeft er mee te maken dat we de roosters net aan kloppend kunnen maken. Met de zomervakantie voor de boeg zien wij een nog grotere uitdaging om roosters rond te kunnen (gaan) krijgen. En we willen graag onze mensen ook de vakantie gunnen die ze zo hard verdienen, maar we moeten ook onze kwaliteit hoog houden en er voor zorg dragen dat er vaste gezichten zijn.

Hoe nu verder?

Dezelfde oudercommissie adviseerde ons om jullie als ouder om hulp te vragen en dit is echter voor een goed doel, de leukste en beste pedagogisch medewerker voor de kinderen! Willen jullie ons helpen met het delen van onze vacatures? Of mocht je iemand kennen die bij Montris wil komen werken, stuur ze dan door naar ons.

Wat kan je doen?

Onze vacatures staan op onze werkenbij website en komen met regelmaat langs op onze social media kanalen (Facebook, Instagram en Linkedin) . We zouden het heel erg waarderen als de vacatures gedeeld worden binnen jouw netwerk. Wij zouden Montris niet zijn als wij daar ook niet iets voor terug willen doen. Zorg dat onze eventuele nieuwe collega jouw naam noemt bij de sollicitatieprocedure (in de brief en of het gesprek) en zodra deze persoon aan de slag gaat, krijg jij er een leuke attentie voor terug. Breng je er meerdere aan? Doen wij niet moeilijk over. 😉 Heb jij nog suggesties? Alles is welkom, we willen graag een vast en sterk team om de Montris kwaliteit hoog te houden en het voor kinderen (en jullie als ouders) zo fijn mogelijk te maken.

Ben jij, of ken jij, er een van Montris?

BSO medewerker Laren
Pedagogisch Medewerker BSO de Wester Amsterdam
Teamcoördinator BSO en peuteropvang Amsterdam & Laren
Pedagogisch medewerker tienergroep BSO
Pedagogisch medewerker KDV Almere
Vacature pedagogisch medewerker KDV Bussum